Uw website optimaliseren.

Een geoptimaliseerde website is belangrijk zodat uw website snel en altijd beschikbaar is. Een (WordPress) website kan soms bestaan uit vele plugins welke de laadsnelheid kunnen belemmeren. Het optimaal laten laden van de elementen kan winst opleveren op het gebied van laadsnelheid. Daarnaast vinden zoekmachines (zoals Google) het belangrijk dat de bezoeker een website snel kan laden, dit is relevant en kan uw score in de zoekresultaten verbeteren.

Naast snelheid zijn er ook meer praktische zaken die geoptimaliseerd kunnen worden. Denk aan veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Is uw website wel goed beveiligd tegen hackers? Gebruikt u de juiste kleur of grootte in teksten of knoppen en zet u de bezoeker wel aan tot actie? Movinmotion kijkt graag met een kritische blik naar uw website op zoek naar verbeterpunten.     

Heeft u interesse? Neem direct contact met ons op.

Optimalisaties.

Snelheid

De snelheid van uw website is niet alleen belangrijk voor de bezoeker, ook zoekmachines vinden laadsnelheid belangrijk!

Beveiliging

Is uw website goed beveiligd? Het internet zit vol gevaren, bescherm uw website daarom ook goed tegen hackers!

Styling

Zijn uw teksten goed leesbaar? Gebruikt u de juiste kleuren? Wij kijken graag met een kritisch oog naar uw styling.

Conversie

Uw bezoekers komen op uw website terecht, maar worden zij vervolgens wel aangezet tot actie en conversie?

Een geoptimaliseerde website.

Uw website laten optimaliseren kan een tussenoplossing zijn, zodat u niet direct een geheel nieuwe website hoeft te bouwen. Een geoptimaliseerde website presteert in principe op korte termijn beter, maar soms kan het advies zijn een nieuwe website te laten bouwen die beter tot zijn recht komt. Zie het als een APK voor uw website. Bent u benieuwd wat er beter kan op uw website? Wij nemen graag een kijkje!

Movinmotion als partner.

Wij bouwen, optimaliseren, hosten en onderhouden WordPress websites. Daarnaast kunt u bij Movinmotion terecht voor andere creatieve uitingen die uw bedrijf ondersteunen, zoals; logo’s of drukwerk en video’s in uw huisstijl.

Bekijk ook onze andere diensten:

Drukwerk
Huisstijl
Video