Websites voor het MKB.

Of u nou een kleine lokale ondernemer bent of een groter bedrijf in het MKB, wij helpen u graag. Een website, of webshop voor de lokale delicatessenzaak of een website voor uw advocatenkantoor. Wij zien overal een uitdaging in en werken graag samen met u om de juiste website voor u te ontwikkelen.

 Wij bouwen onze websites voornamelijk met het CMS ‘WordPress’. In WordPress kan de klant zelf gemakkelijk (en gratis) de inhoud van haar eigen website beheren. Technisch onderhoud hoeft u natuurlijk niet zelf te doen, wij assisteren u graag bij uw website onderhoud.

Wij denken graag met u mee. Tijdens de ontwikkeling onderhouden we nauw contact. Het ontwikkelen van een website doe je altijd samen. Daarom is een strakke planning belangrijk. Wij zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn wat er van elkaar verwacht wordt. Wij werken altijd snel en tegen een eerlijke prijs. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Heeft u interesse? Neem direct contact met ons op.

Onze samenwerking.

Kennismaking

Het is goed om te weten met wie we te maken hebben, Movinmotion leert u graag kennen. Wat zijn uw wensen en wat gaan we samen doen?

Ontwerp

In de ontwerpfase zoeken we middels uw voorbeelden en inspiraties naar de juiste stijl en gewenste opzet. Wat gaan we maken?

Bouwfase

In de bouwfase realiseren we het ontwerp in een ontwikkelomgeving, zo krijgt het ontwerp vorm en kunnen we gaan bijschaven.

Support

Nadat uw website opgeleverd is kunt u zelf aan de slag, of wij beheren uw content voor uw. Wij bieden support dus u staat er zeker niet alleen voor!

Een goede website.

Een goede website is afgestemd op uw wensen en converteert. Uw website is informatief en dient als visitekaart voor uw bedrijf en u wilt uw bezoekers aanzetten tot actie. 

U wilt de informatie op de juiste manier overbrengen of uw producten aanbieden in uw webshop. Wij zorgen ervoor dat uw website voorzien is van de juiste ‘Call to action’ en bouwen moeiteloos een contactformulier in zodat uw bezoekers gemakkelijk kunnen converteren en u doet de rest. Samen gaan we voor resultaat!

Movinmotion als partner.

Wij bouwen, optimaliseren, hosten en onderhouden WordPress websites. Daarnaast kunt u bij Movinmotion terecht voor andere creatieve uitingen die uw bedrijf ondersteunen, zoals; logo’s of drukwerk en video’s in uw huisstijl.

Bekijk ook onze andere diensten:

Drukwerk
Huisstijl
Video