Website ontwikkeling

Een website afgestemd op uw wensen. Uw website dient als visitekaart voor uw bedrijf en diensten. Wij helpen u dan ook graag een website te realiseren waar we trots op kunnen zijn!

Webshop ontwikkeling

Geen website maar webshop afgestemd op uw wensen? Dat kan! Uw webshop dient als visitekaart voor uw bedrijf en maakt directe verkoop van uw producten mogelijk. Wij helpen u graag een webshop te ontwikkelen die uw verkoop stimuleert!

Website optimalisatie

Een website draait soms niet optimaal. Dit kan vele oorzaken hebben. Wij zoeken graag naar verbeterpunten. Met soms wat kleine aanpassingen kan een website al sneller en stabieler draaien.

Drukwerk

Of u nu een flyer, folder, posters of menukaart wilt laten drukken. Movinmotion staat u graag bij. Van spandoek tot theedoek, vrijwl alles kan in uw huisstijl ontwikkeld worden.

Website hosting

Uw website moet bereikbaar zijn voor het grote publiek. U wilt dan ook goede en betrouwbare webhosting. Wij kunnen uw hosting verzorgen. En zorgen dat uw website bereikbaar blijft.

Website onderhoud

Het onderhouden van een website is zeer belangrijk. Technologie verandert en vereist updates. Maar online gevaren nemen ook steeds meer toe, goede back-ups en beveiliging zijn dus van grote waarde, wij onderhouden uw website graag.

Huisstijl

Uw bedrijf heeft een missie en een doel. Daarbij hoort een goede huisstijl die dat uitdraagt. Een herkenbaar logo in de juiste kleuren, toegepast op een visitekaart, briefpapier en andere (online) uitingen.

Video

Soms vertelt uw website niet snel genoeg uw verhaal, veel informatie. Tegenwoordig wil men snél de info. Dat kan met een geanimeerde video, leg uw verhaal uit in een video (met voice-over).