Uw website online.

U wilt een goed bereikbare en snelle website. De hostingpartij speelt hierbij een grote rol. Er zijn heel veel hostingpartijen en het kan zijn dat u zelf al een domeinnaam of server heeft.

Mocht het zo zijn dat u al een bestaand abonnement heeft bij uw hostingpartij kijken we of we de website daar goed kunnen laten presteren. Garanties kunnen hier echter niet geboden worden en wij raden dan ook aan een hosting pakket via Movinmotion af te nemen.

Op deze manier weten wij met welke servers we werken en doen wij ons uiterste best de beste resultaten te behalen.

Heeft u interesse? Neem direct contact met ons op.

Uw website, onze zorg.

Uw hosting

Movinmotion brengt hosting onder bij een externe partij. Zij garanderen 99.9% uptime. Mocht uw server onverhoopt toch een keer niet bereikbaar zijn; wij onderhouden het contact met de hostingpartij m.b.t storingen en/of onderhoud.

Zelf uw hosting regelen?

Dat kan, maar houd er wel rekening mee dat veel hostingpartijen de mogelijkheden voor aanpassingen op de servers beperken. Dat wil zeggen dat u niet alle vrijheid heeft om uw server te configureren. Een goede hostingpartij is in onze ogen Neostrada.

CloudFlare.

Uw website moet bereikbaar zijn. Er zijn veel grappenmakers online. Hackers liggen op de loer en bestoken servers soms met een DDOS aanval. CloudFlare is een dienst die dit soort aanvallen tegengaat.

CloudFlare is een premium dienst en kost geld. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van CloudFlare. Wij kunnen deze dienst voor u implementeren en de DNS laten beheren door CloudFlare.

Movinmotion als partner.

Wij bouwen, optimaliseren, hosten en onderhouden WordPress websites. Daarnaast kunt u bij Movinmotion terecht voor andere creatieve uitingen die uw bedrijf ondersteunen, zoals; logo’s of drukwerk en video’s in uw huisstijl.

Bekijk ook onze andere diensten:

Drukwerk
Huisstijl
Video