Uw website laten onderhouden.

Een WordPress website is nooit ‘af’. De website dient onderhouden te worden. Het WordPress platform is stabiel en veilig door de continue updates en verbeteringen die aan het platform worden uitgevoerd. U kunt op dat gebied niet achterblijven. Om uw website optimaal te laten functioneren zijn de updates van WordPress, plugins en thema’s van essentieel belang in het kader van veiligheid en functionaliteit.

Wij begrijpen als geen ander dat u ook niet zelf aan uw auto gaat sleutelen, dus waarom wel aan uw website? Movinmotion draagt graag zorg voor uw website zodat u zich kunt richten op uw dienstverlening. Alle werkzaamheden omtrent het onderhouden, updaten, beveiligen, monitoren, back-uppen en ander klein onderhoud van uw website hebben wij gebundeld in het Movinmotion Servicepakket.

Heeft u interesse? Neem direct contact met ons op.

Het Movinmotion Servicepakket.

Beveiliging

Uw website is openbaar. Zo bent u goed vindbaar, helaas ook voor kwaadwillenden. Om deze personen buiten de deur te houden beveiligen we uw website. O.a. door het inloggen in de achterkant te bemoeilijken en wekelijks een bestandenscan uit te voeren. We geven ze geen kans.

Back-ups

Heeft u een foutje gemaakt? Is er iets mis gegaan? Geen probleem, we proberen het direct te herstellen maar maken ook back-ups van uw website. Een back-up kan in een noodgeval teruggezet worden. De back-ups gaan tot 4 weken terug en worden extern opgeslagen. Wel zo fijn.

Updates

Om uw website optimaal te laten functioneren en beter te beveiligen is het belangrijk dat uw website altijd up-to-date is. Uw wordpress website, thema's en plugins worden direct geüpdatet zodra deze updates beschikbaar zijn. Zo houden we de functionaliteiten scherp en kwaadwillenden buiten de deur!

Optimalisaties

Uw bezoekers zijn uw klanten. Om hen een goede ervaring te geven op uw website is een geoptimaliseerde website een must. Laadsnelheid en gebruiksvriendelijkheid staan daarin voorop. De plugins in het servicepakket zorgen ervoor dat uw website snel, veilig en optimaal presteert.

Monitoring

Het is belangrijk uw website niet uit het oog te verliezen. Updates zijn belangrijk, maar up-time ook. We houden uw website in de gaten, is de server niet offline? Ook kijken we naar bezoekersaantallen. U houdt zich bezig met uw werkzaamheden, wij met uw website.

Directe oplossingen

Soms gaat er iets goed mis, spoed kan dan ergere schade voorkomen. Mocht er onverhoopt iets gebeuren dat snel opgelost moet worden is urgentie geen probleem. Prioriteiten stellen is een belangrijke kernwaarde. Gelukkig kunt u bij Movinmotion terecht voor Eerste Hulp Bij Online Ongelukken.

Aanpassingen

Staat er een komma niet goed? Een zinnetje wijzigen of toch een ander kleurtje? Geen enkel probleem! Kleine wijzigingen kunnen direct uitgevoerd worden*. Wilt u toch liever wat grotere aanpassingen? Ook geen probleem, we zoeken naar een gepaste oplossing.
* op basis van Fair Use tot een half uur (30 minuten) per maand)

Support

Het internet kan soms een lastige omgeving zijn. Uw vragen zijn dan ook geen probleem. Loopt u ergens tegenaan? U kunt bij Movinmotion terecht. U kunt uw vraag per mail stellen of gewoon even bellen. Wij doen ons best om uw vragen zo snel en duidelijk mogelijk te beantwoorden.

En meer...

We kunnen uw servicepakket op uw wensen afstemmen. Heeft u bijzondere wensen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het Movinmotion Servicepakket: voor slechts €132,- per kwartaal

Movinmotion als partner.

Wij bouwen, optimaliseren, hosten en onderhouden WordPress websites. Daarnaast kunt u bij Movinmotion terecht voor andere creatieve uitingen die uw bedrijf ondersteunen, zoals; logo’s of drukwerk en video’s in uw huisstijl.

Bekijk ook onze andere diensten:

Drukwerk
Huisstijl
Video