Hoe wij werken.

Samen kom je verder

Kennismaking

Het is goed om te weten met wie we te maken hebben, Movinmotion leert u graag kennen. Wat zijn uw wensen en wat gaan we samen doen?

Maatwerk

Uw bedrijf of project is bijzonder. Daarom kijken we graag samen met u hoe we uw wensen het beste kunnen realiseren.

Samenwerken

Wij werken graag met u samen. We betrekken u bij de ontwikkelingen. Samen realiseren we producten waar we trots op zijn.

Nazorg

Ons werk houdt niet op zodra er opgeleverd is. We helpen u verder in het natraject en blijven nauw betrokken en zijn beschikbaar voor support.

Wat wij doen.

Websites en nog veel meer

Website ontwikkeling

Een website afgestemd op uw wensen. Uw website dient als visitekaart voor uw bedrijf en diensten. Wij helpen u dan ook graag een website te realiseren waar we trots op kunnen zijn!

Webshop ontwikkeling

Geen website maar webshop afgestemd op uw wensen? Dat kan! Uw webshop dient als visitekaart voor uw bedrijf en maakt directe verkoop van uw producten mogelijk. Wij helpen u graag een webshop te ontwikkelen die uw verkoop stimuleert!

Website optimalisatie

Een website draait soms niet optimaal. Dit kan vele oorzaken hebben. Wij zoeken graag naar verbeterpunten. Met soms wat kleine aanpassingen kan een website al sneller en stabieler draaien.

Website hosting

Uw website moet bereikbaar zijn voor het grote publiek. U wilt dan ook goede en betrouwbare webhosting. Wij kunnen uw hosting verzorgen. En zorgen dat uw website bereikbaar blijft.

Website onderhoud

Het onderhouden van een website is zeer belangrijk. Technologie verandert en vereist updates. Maar online gevaren nemen ook steeds meer toe, goede back-ups en beveiliging zijn dus van grote waarde, wij onderhouden uw website graag.

En nog veel meer...

Naast websites en webshops leveren wij nog vele andere diensten, van het ontwikkelen van een logo tot een flyer of menukaart tot geanimeerde videos, wij helpen u graag verder >>>